Skip navigation MENU

Beach Dienst

-Klik hier voor de Liederen van de Beach Dienst- 

Welkom bij de Beach Dienst Kampen! We starten 10:00. Inloop start om 9.30 uur, dan staat er ook een lekker bakkie koffie voor je klaar voor in de Stadskazerne!

In navolging van eerdere succesvolle edities, houdt Beach Kampen op zondag 25 juni weer een speciale ‘Beach Dienst’! Deze ‘openluchtdienst’ wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein in de Kamper binnenstad.

De Beach Dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Die ochtend zal Herman Brink (VIDA Kampen) ons meenemen in het thema Een ‘party wave’ in Kampen. Muziek wordt verzorgd door het worship-team van VIDA Kampen en er zal iets leuks georganiseerd worden voor de kinderen.

De Beach Dienst op het Van Heutszplein begint om 10:00 uur. Inloop start om 9.30 uur, dan staat er ook een lekker bakkie koffie voor je klaar voor de Stadskazerne.

Meer informatie? Mail naar info@beachkampen.nl.

Oh. handig om te weten: Er zijn diverse zitplaatsen (zitzak, bank, kleedje en onbeperkt zand op ca. 1000m2). Je kunt dus ook voor de zekerheid zelf even een strandstoeltje of kleedje meenemen!